Uudet verkkosivut

Sattumalta tässä viikkositten entinen ilmais domain (simpelecraft.tk) lähti alta (oli kyllä tiedossa) ja aiheutti pienen huoltokatkon. Ostin uuden domainin (simpelecraft.fi) jolla Simpelecraft tulee toimimaan tulevaisuudessa.

Uuden domainin ostaminen aiheutti sen, että kaikki muuttujat jotka omasivat simpelecraft.tk nimikkeen piti muuttaa, samalla hajosi entiset WordPress sivut jonka takia sivut eivät ole olleet saavutettavissa viikkoon.

Koska WordPressin korjaaminen oli liian hankalaa minulle koska minun olisi pitänyt muuttaa muuttujia sql, näin helpompana uudelleenasentaa WordPressin

Näissä uusissa sivuissa on erillainen teema joka sopii ehkä vähän paremmin minecraft palvelin teemaiseen sivuihin.

2 Responses to “Uudet verkkosivut”

Write comment

  • (will not be published)